Trenger du råd?

BLANDEBATTERIER

Vann er vår viktigste kilde i hverdagen for både matlaging og hygiene, og derfor er det viktig at produktene vi bruker holder den høyeste standarden. Hos oss kan du være trygg på å få de beste produktene i bransjen som oppfyller kravene til både funksjonalitet og design.

Vi tilbyr også installasjon av blandebatterier

Vi kan garantere at installasjonen vil bli utført på en profesjonell måte og i henhold til gjeldende forskrifter. Våre erfarne rørleggere vil sørge for at blandebatteriene fungerer som de skal, og vil gi deg tips og råd om hvordan du kan vedlikeholde dem på best mulig måte.

Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder med å finne de beste blandebatteriene, og vi vil alltid sørge for at du får førsteklasses service og kvalitetsarbeid. Vi vil også kunne gi deg råd om andre viktige faktorer som du bør vurdere når du skal kjøpe blandebatterier, for eksempel vanntrykk, varmtvannskapasitet og energieffektivitet.

Ønsker du å bestille en gratis befaring?

Ta gjerne kontakt med oss via e-post eller telefon for en uforpliktende prat om dine behov for rørleggerarbeid. Vi er eksperter på nybygg, oppussing av bad og kjøkken, varmesystemer og renovering.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer