Spare penger?

VANNMÅLER

En vannmåler fungerer ved at den registrerer hvor mye vann som brukes i hjemmet, og dette vil deretter kunne reguleres og betales for etter faktisk forbruk. Dette betyr at du vil kunne spare penger på din vannregning dersom du bruker mindre vann enn gjennomsnittet, og du vil også kunne redusere ditt økologiske fotavtrykk ved å redusere ditt vannforbruk.

Få full kontroll over ditt vannforbruk

Vannmåleren er en viktig komponent i ethvert hjem som ønsker å ha full kontroll over sitt vannforbruk. Alle husstander i Norge betaler en fast vannavgift, som ofte er basert på et arealprinsipp, og dette kan føre til at mange betaler mer enn de faktisk bruker. Ved å installere en vannmåler vil du kunne få full kontroll over ditt eget vannforbruk, og dermed spare penger på vannregningen.

Når du velger vårt firma for å installere eller vedlikeholde din vannmåler, kan du være trygg på at du får førsteklasses service og kvalitetsarbeid. Vi vil alltid sørge for at måleren fungerer som den skal, og at du får nøyaktige og pålitelige avlesninger av ditt vannforbruk.

Ønsker du å bestille en gratis befaring?

Ta gjerne kontakt med oss via e-post eller telefon for en uforpliktende prat om dine behov for rørleggerarbeid. Vi er eksperter på nybygg, oppussing av bad og kjøkken, varmesystemer og renovering.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer