Trygg Rørservice AS

Avdeling Drammen

Erfarne og dyktige rørleggere finnes nå også i Drammen!

Som rørlegger har vi vært i Kongsberg en lang stund med vårt lag av dyktige faglærte rørleggere. I over et tiår har vi hatt tilhold her og opparbeidet oss sterk kompetanse og dyktighet. Dyktighet vi som rørleggerfirma benytter når vi betjener deg som vår kunde.

Nå er vi tilgjengelige for deg som trenger en rørlegger i Drammen også! Som vår kunde skal du vite at vi vet hvor viktig det er å lytte til deg og ditt behov. Som rørlegger skal vi alltid sørge for å tilpasse oss til dine krav.

Når du har et behov for hjelp fra rørlegger, det være seg for nybygg, bad, kjøkken, varme eller ved renovering, er vi der for deg. Kontakt oss som vanlig gjennom e-post, telefon eller kontaktskjemaet vi har liggende under denne teksten.

Vi følger selvfølgelig de nyeste trendene og teknologiene innen rørleggerbransjen, og holder oss oppdatert på produkter og teknikker. På den måten kan vi som rørlegger tilby deg de beste løsningene etter dine behov.

eksperter innen rørleggerfaget
Baderom
Baderom

Vi er spesialisert på oppussing og bygging av bad og våtrom, fra utskifting av utstyr til totalrenovering. Vi kan også ta på oss prosjektlederoppgaven og koordinere håndverkere.

LES MER
Vann og avløp
Vann og avløp

Vi er din pålitelige samarbeidspartner når det gjelder utbedring av lekkasjer i vann- og avløpssystemet. Som godkjent firma for denne typen oppgaver kan du trygt stole på oss når uhellet er ute.

LES MER
Vannbåren varme
Vannbåren varme

Vannbåren varme er en utrolig kostnadseffektiv og miljøvennlig metode for effektiv varmeoverføring, ved å utnytte oppvarmet vann til å oppvarme bygninger på en bærekraftig måte.

LES MER
Vannmåler
Vannmåler

Husstander i Norge betaler ofte høyere vannavgift enn faktisk forbruk på grunn av arealprinsippet. Installering av en vannmåler lar deg betale kun for det du bruker.

Les mer
Blandebatterier
Blandebatterier

Vann er essensielt for både matlaging og hygiene. Vi tilbyr produkter av høyeste kvalitet, og kan gi deg råd og veiledning for å finne den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet.

LES MER
Sanitæranlegg
Sanitæranlegg

Vi tilbyr komplette sanitæranlegg til nybygg og modernisering av eksisterende anlegg, inkludert service og vedlikehold. Kontakt oss for en gratis befaring og pristilbud.

LES MER
Pumper
Pumper

For noen boliger med spesiell beliggenhet trengs det av og til pumper for å få riktig trykk på vannstrålen, og vi kan hjelpe deg med å finne riktig løsning for å få vasket håret rent.

LES MER

Din rørlegger i Drammen

Vi har utvidet vårt område, så i tillegg til Kongsberg finner du oss nå også i Drammen! Her finner du det samme rørleggerfirmaet, som fortsatt har hovedfokus på på nybygg, oppussing av bad og alle generelle rørleggertjenester.

Med deg som kunde i fokus leverer vi kvalitetsarbeider innenfor de tidsfrister som er avtalt!

Bestill gratis befaring!

Trenger du en rørlegger i Drammen?

Send oss en mail eller ring oss gjerne på telefonen for en uforpliktende prat rundt dine behov for rørlegger på nybygg, bad, kjøkken, varme eller renovering!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer