NYTT ANLEGG?

SANITÆRANLEGG

Et godt sanitæranlegg er avgjørende for både komfort og helse i ethvert hjem eller bedrift. Vi har lang erfaring med å levere komplette sanitæranlegg både for nybygg og modernisering av allerede eksisterende anlegg, og vi tilbyr tjenester til privatmarkedet, offentlig virksomhet og industrien.

Den komforten og kvaliteten du forventer

Vi leverer tjenester som omfatter alt fra planlegging og prosjektering til installasjon, service og vedlikehold av sanitæranlegget ditt. Våre tjenester inkluderer installasjon av alle typer sanitære enheter som toaletter, dusjer, badekar og vasker, samt røranlegg og avløpsanlegg.

Vi tar ansvar for hele prosessen og vil sikre at anlegget er installert og konfigurert på en profesjonell måte og i henhold til alle gjeldende forskrifter og standarder. Vi er også alltid tilgjengelige for service og vedlikehold, og vil sørge for at ditt sanitæranlegg fungerer som det skal, og gir deg den komforten og kvaliteten du forventer.

Ønsker du å bestille en gratis befaring?

Ta gjerne kontakt med oss via e-post eller telefon for en uforpliktende prat om dine behov for rørleggerarbeid. Vi er eksperter på nybygg, oppussing av bad og kjøkken, varmesystemer og renovering.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer