Trygg Rørservice AS

OM OSS

Vi er et ledende rørleggerfirma som spesialiserer oss på nybygg, oppussing av bad og en rekke andre rørleggertjenester. Vårt primære mål er å tilfredsstille kundene våre ved å levere høy kvalitet og fullføre prosjekter innen avtalt tid.

Erfarne og dyktige rørleggere

Vårt team består av erfarne og dyktige faglærte rørleggere med svennebrev. Med over et tiår med erfaring i bransjen, har vi opparbeidet oss en sterk kompetanse og dyktighet som vi benytter for å sikre vellykkede prosjekter og glade kunder.

Vi er stolte av å ha en 100% tilfredshetsgaranti fra fornøyde kunder som har benyttet seg av våre tjenester. Vi forstår hvor viktig det er å lytte til kundenes behov og ønsker, og vi sørger alltid for å tilpasse oss for å oppfylle deres krav.

Vi ønsker å hjelpe deg med dine rørleggerbehov, enten det gjelder nybygg, bad, kjøkken, varme eller renovering. Ta kontakt med oss via e-post eller telefon for en uforpliktende prat, og la oss hjelpe deg med å realisere ditt prosjekt.

Vi er også opptatt av å følge de nyeste trendene og teknologiene innen rørleggerbransjen. Vi holder oss oppdatert på de siste produktene og teknikkene for å kunne tilby deg de beste løsningene for dine behov. 

Ønsker du å bestille en gratis befaring?

Send oss en mail eller ring oss gjerne på telefonen for en uforpliktende prat rundt dine behov for rørlegger på nybygg, bad, kjøkken, varme eller renovering!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer